MarsalkóPéterFotóművész

Tárgy fotó készítés

Marsalkó Fotó - Tárgy fotó készítés

Minden tárgy mögött egy alkotó ember van és minden tárgyban egy lélek lakozik. A feladat adott, egy fotón visszaadni mindazt, amit az alkotó érzett és a fotós nem csak dokumentál, hanem pontosan vissza adja a tárgy értékét.

A portré fotográfia és a tárgyfotó egy és ugyanaz, mind a kettő él. A portréban az ember, a tárgyban az alkotó. A fotográfus feladata, hogy az örökké valóság felé vigye a munkáját. Nincs két egyforma porré, ahogyan nincs két egyforma tárgy sem, ezért nem is lehet őket egyformán lefényképezni. A tárgyfotó olyan speciális feladat, aminek a Megrendelő elképzeléseit is tartalmaznia kell, hogy az milyen módon jelenjen meg és mi legyen a kép üzenete.

Tisztelettel:

Marsalkó Péter

Kapcsolódó képek

Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó - Marsalkó Fotó -
vissza

Szolgáltatásaim

Kategóriák

Impresszum

A weboldalon található teljes képi és információs tartalom jogvédett!
Minden jog fenntartva - 2011 - Marsalkó Fotó

Honlapkészítés: www.primetech.hu