MarsalkóPéterFotóművészPortfólió

Kreativitást növelő tanácsadás

Marsalkó Fotó - Kreativitást növelő tanácsadás

Azoknak az embereknek nyújtanék segítséget, akik vállalkozása vizuális, marketing értéke válságba kerül. Ez a kreativitást növelő tanácsadás lelke, mert elsősorban a vállalkozás lelki tényezője van ma kritikus állapotban Magyarországon. Tudom, hogy ez a szolgáltatás nagyon új és meglepő, de őszinte.

tovább

Tárgy és művészet

Marsalkó Fotó - Tárgy és művészet

Számomra a tárgy az által művészet, ha egy művész alkotta. A fotóművészet és a tárgy találkozása egy új művészeti forma, amit Nekem a Zsolnay műalkotások világítottak rá, hogy egy tárgy miként kel életre.

tovább

FOCUS MŰVÉSZET

Marsalkó Fotó - FOCUS  MŰVÉSZET

1977-ben létrejött alakulat - Borbély Tamás, Cseri László, Harnóczy Örs, Kálmándy Pap Ferenc, Kovács Attila, Dr. Lajos László és Marsalkó Péter. A 70-es évek végétől, szinte folyamatosan szerepelt tárlatokon a csoport: Budapesten, Szombathelyen, Debrecenben, Szentendrén, Iránban, Szlovéniában, Párizsban, Zágrábban, Isztambulban, Pécsett. A Focus ma is aktívan működik.

tovább

Portré

Marsalkó Fotó - Portré

A portré fotó több területen működik, családi, munkahelyi és reklám szférákban. A portré fotográfia ezen területeken csak igaz és őszinte értékekre épülhet.

tovább

Szabad világ

Marsalkó Fotó - Szabad világ

A szabad világ megmutatja az egyéni érdeklődésemet és ez által betekintést nyerhetnek a saját szemléletmódomba.

tovább

Tablo

Marsalkó Fotó - Tablo

Azok válasszanak engem, akik tudják, hogy az életben ez egy egyszeri alkalom. Ha a végzős diákok megtisztelik Önmagukat, családjukat és iskolájukat, akkor ebben a stúdióban a helyük.

tovább

Esküvő

Marsalkó Fotó - Esküvő

Az esküvő egyszeri, örökös! Fiatalság, szerelem, hűség és a tradicionális értékek megörökítése. Ez mindenkinél más és más, ezt az értéket csak a legérzékenyebb, legőszintébb fotográfia tudja megörökíteni.

tovább

Család, baba, portré

Marsalkó Fotó - Család, baba, portré

A legfontosabb, alapja mindennek a család.

tovább

Színház

Marsalkó Fotó - Színház

A művészetben a művészet.

tovább

Szolgáltatásaim

Kategóriák

Impresszum

A weboldalon található teljes képi és információs tartalom jogvédett!
Minden jog fenntartva - 2011 - Marsalkó Fotó

Honlapkészítés: www.primetech.hu